Tuesday, October 16, 2012

Random Post - Tempat Keroje


Laptop hidup segan mati tak mahu, meja yg "kemas dan rapi", stationary yg kadang-kadang ada, kadang-kadang tak ada,  colgate plax yg tak tau da expired ke belum, wallet yang tebal dengan resit, bukan nya duit, telefon cokia tekan tekan mati, tekan tekan hidup semula, sticky note, katalog asus (konon-konon nak beli laptop baru la, nak suruh office sponsor. hahah) kopi arab (perghh..bau dia tak tahan aku. tapi rasa dia boleh tahan lah) dan anmum. anmum? Oh ye. Sample package yg di hantar oleh anmum  untuk wife aku yg di alamatkan ke office aku. bukan aku yg minum. (Err.. Dah nak bersalin baru hantar sample package?) 

4 comments:

  1. waa..giler jeles meja xpnuh ngan file & kertas...

    ReplyDelete
  2. haha.. sebab kerja xpakai kertas.. kikiki..

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete